top of page
depositphotos_12364661-stock-video-shoot

L'Associació Esportiva

La Unió d'un projecte esportiu entre clubs

El Ter-Brugent A.E. a principis d'any (2021) comença establir converses i reunions entre els següents clubs esportius: Unió Esportiva Hostoles, Les Planes Club de Futbol, Amer Club de Futbol i la Unió Esportiva Osor.


S'acorda d’unificar el futbol base del nostre territori i amb les portes obertes a la participació d'altres clubs pròxims. Uns acords amb un projecte esportiu i amb un pla tècnic i metòdic en comú: formar jugadors i jugadores de futbol amb totes les categories i nivells, des de l’escoleta, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i fins a juvenil.

Un club de futbol base referent, de qualitat i sostenible. Que sigui capaç de transmetre uns aprenentatges esportius i sòlids, una disciplina esportiva, una activitat de salut, uns valors humans, un treball d’equip i d’unió, una metodologia establerta, una pedagogia de les necessitats específiques dels jugadors i jugadores, una confiança propera i de relació amb les famílies dels nens i nenes i una implicació oberta i objectiva amb les regidories d'esports dels Ajuntaments.


Amb aquesta unificació el Ter-Brugent A.E. manté la seva estructura interna i estatuària sense ànim de lucre  i canvia la seva denominació amb el nom Associació Esportiva Unió Remences i passa d'un pla estratègic esportiu simple a un pla dinàmic i ampliat amb més jugadors i més equips,  liderat per un coordinador general, un coordinador de futbol 7 i un de futbol 11 i els seus respectius entrenadors qualificats.


Els clubs senior implicats de la zona d’actuació  formaran part dins d’aquest projecte per millorar les relacions esportives i públiques, per establir uns enllaços més propers, per compartir i preservar les instal.lacions i camps i per beneficiar-se del restabliment i ampliació de les seves plantilles dels jugadors que acaben la seva etapa formativa del club base. 


En la varietat de tornejos al llarg d’una temporada es vol prioritzar com un esdeveniment esportiu en que cada seu o població  s’hi generin tot un àmbit d’activitats comercials, de restauració i de turisme fent que cada poble sigui molt més actiu en tots els sentits.


En la part més lúdica i recreativa del club base, s’organitzen tecnificacions, casals, colònies i campus d’estiu on nens i nenes d’una forma divertida interactuen diferents activitats, jocs, xerrades, ponències, excursions, estades, etc. Vaja ! Que la mainada s’ho passa  "pipa" adquirint uns valors com el companyerisme, l'amistat, la força i la unió !


Estem treballant tots plegats i units cada temporada per donar el millor servei esportiu futbolístic pels nens i nenes de les nostres contrades.

Qui som?: Acerca de nosotros

Membres de la Junta directiva

Compromís i voluntariat per a un fins en en comú "La Unió Remences"

La Junta directiva de la Unió Remences està formada per un grup de persones amb el compromís i el voluntariat de portar a terme el projecte esportiu del club. Persones amb les ganes de treballar per un club de futbol base, que sigui territorial, referent, dinàmic, de qualitat i sostenible. Un club amb uns tècnics esportius professionals, amb la implantació d'un futbol base mixta i amb una relació propera amb les famílies dels jugadors/es.

Sergi Gonzàlez

President

Directiu àrea relacions humanes, administratives i institucionals de la Unió Remences

Quim Luz

Vicepresident Seu Anglès

. Responsable de les instal.lacions esportives i humanes del camp futbol municipal Anglès . Àrea informàtica, promoció del club i d'informació general

Joan Molins

Vicepresident Seu Amer

Responsable de les instal.lacions esportives i humanes del camp municipal d'Amer

Joel Martín

Vicepresident Seu Sant Feliu de Pallerols

Responsable de les instal·lacions esportives i humanes del camp municipal del Hostoles CF

Eduard Hidalgo

Vicepresident Seu Les Planes d'Hostoles

Responsable de les instal·lacions esportives i humanes del camp municipal de les Planes CF
Responsable de la Direcció Esportiva del club

Jordi Isach

Vicepresident Seu Osor

Directiu àrea material i equipacions Unió Remences. Responsable de les instal·lacions esportives i humanes camp municipal d'Osor

Cristian Pèrez

Secretari i àrea Federació Catalana de Futbol

Responsable àrea administració de tota la base de dades del club

Cristina Rondón

Tresorera

 Responsable àrea comptabilitat de la Unió Remences

Aleix Castanyer

Vocal Seu les Planes d'Hostoles

Aportació d'idees innovadores pel club. Tècnic esportiu i  entrenador de reforç equips base

Qui som?: Equipo
bottom of page